TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA DUBROVNIK

TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA DUBROVNIK

Saznajte više

Preuzmite besplatno kompletni financijski izvještaj

Dogovorite prezentaciju.

Radno vrijeme: 08:00 - 16:00 sati

Osnovni podaci

  • Tijelo Trgovački sud u Dubrovniku
  • Godina osnivanja 1993
  • Registracijski broj 060051519
  • Djelatnost 85.32.0 Srednjoškolsko strukovno obrazovanje
  • Veličina-
  • Porijeklo kapitala-

Ključne osobe

  • ravnatelj Antun Perušina

Prihodi, dobit, zaposleni i trendovi

Vezani subjekti

  • DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA (od 2014.)
  • REPUBLIKA HRVATSKA (prestao)

Registrirane djelatnosti

  • * Odgoj i obrazovanje mladeži za stjecanje srednje stručne spreme u programu turističko-hotelijerski komercijalist, kuhar, konobar, brodski kuhar i hotelijersko-turistički tehničar
  • * Izvođenje programa obrazovanja za stjecanje strukovne kvalifikacije slastičar
  • * Izvođenje programa obrazovanja za zanimanje Pomoćni kuhar i slastičar - TES
  • * Izvođenje eksperimentalnog programa strukovne gimnazije Turistička gimnazija u četverogodišnjem trajanju
  • * Izvođenje programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih i prekvalifikacije za zanimanja: hotelijersko - turistički tehničar, konobar/ica, kuhar/ica, slastičar/ka, turističko hotelijerski/a komercijalist/ica, brodski kuhar
  • * Izvođenje programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih - osposobljavanje za zanimanje hotelijersko - turistički menadžer i sobarica
  • * Izvođenje programa obrazovanja odraslih - program usavršavanja za zanimanja konobar - specijalist, kuhar - specijalist - slastičar - specijalist, barmen, turistički vodič, hotelska domaćica
  • * Izvođenje programa za stjecanje niže stručne spreme za zanimanje pomoćni konobar, pomoćni kuhar
  • * Izvođenje programa osposobljavanja odraslih iz znanja engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog jezika
  • * Program osposobljavanja iz informatike: za obradu teksta Word for Windows i za tablični kalkulator Excel za Windows
  • * Izvođenje programa obrazovanja odraslih-osposobljavanje za poslove barmena/ice i hotelske domaćice
  • * Izvođenje programa obrazovanja - usavršavanja odraslih za poslove konobara/ice, specijalista/ice, kuhara specijalista/ice, sommeliera/ke, specijalista/ice za prigotovljavanje jela pred gostom, kuhara specijalistu za priloge, variva i garniture, kuhara specijalistu za jela od tjestenine i riže, kuhara specijalistu za dalmatinsku (dubrovačku) kuhinju, kuhara specijalistu za topla predjela, kuhara specijalistu za hladna predjela
  • * Obavljanje poslova posredovanja za povremeni rad redovnih učenika
  • * Izvođenje programa usavršavanja odraslih za poslove voditelja odjela hrane i pića
  • * Provođenje teorijskog ispita za stjecanje početne kvalifikacije vozača (taxi)
  • * izvođenje eksperimentalnog programa kuharski tehničar/kuharska tehničarka
  • * program učenja stranog jezika za hrvatski jezik za strance-opći(stupnjevi A1 ,A2, B1,B2,C1 ,C2)
  • * program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije pripreme hrvatskih tradicionalnih jela
  • * program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacija priprema i ukrašavanje složenih slastica
  • * program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jednostavnih slatkih jela
  • * program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije osnove ugostiteljskog posluživanja
  • * program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije izrada jela od malostonske kamenice
  • * program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije dimljenje i sušenje namirnica
  • * program za stjecanje mikrokvalifikacije upravljanje osobnim financijama
  • * program za stjecanje djelomične kvalifikacije kuhar specijalist za tjesteninu i jela od tjestenine/kuharica specijalistica za tjesteninu i jela od tjestenine
  • * program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije turistički animator/turistička animatorica
  • * pripremanja i usluživanja jela, pića i napitaka i pružanje usluga smještaja
  • * pripremanja jela, pića i napitaka za potrošnju na drugom mjestu sa ili bez usluživanja (u prijevoznom sredstvu, na priredbama i slično) i opskrba tim jelima, pićima i napitcima (catering)
  • * trgovine na malo izvan prodavaonica
  • * pranje i kemijskog čišćenje tekstila i krznenih proizvoda